zondag 13 januari 2013

Berijpt Panneland

Van de Waterleidingduinen kunnen we nooit genoeg krijgen en eindelijk heeft het gevroren. Zon is voorspeld, dus wat wil je nog meer?! Vanmorgen waren we voor half 11 in het veld, voor de verwachte zondagsdrukte uit, nog tintelend fris. De zon strijkt stralend laag over het veld, maar heeft de rijp nog niet kunnen verdrijven. Het is weer prachtig. Geen bijzondere foto's, maar wel een heerlijke wandeling gemaakt.







hele groepen mezen op de grond, wriemelend in blad en mos onder de opwarmende zon, op zoek naar voedsel 
veel boomkruipers gezien
 

Toen we Panneland na enen wilden verlaten, bleek Panneland vol. Dat wil zeggen het parkeerterrein, de boshut en de toegangsweg. Het leek het wel of tout-le-monde hier wilde wandelen. Niet zo gek met zulk prachtig weer, maar er was geen doorkomen meer aan. Het 1-auto-brede weggetje stond aan alle kanten vol en er kon niemand meer uit of in, totdat enkele mensen wat verkeer zijn gaan regelen. Na enige tijd zijn wij eruit gekomen. Voorlopig maar niet meer doen op zondag.

1 opmerking:

Ghita Carpediem zei

Mooie winterblog, ook zonder sneeuw kan het er winters uit zien, hier vind ik de boomkruiper heel mooi op de foto gezet, mij issie tot nu toe steeds te snel af geweest.
groetjes Ghita