Over ons

Wij zijn natuurliefhebbers. Op vakantie en in vrije tijd - in het buitenland of in Nederland : we wandelen en fietsen (vnl. Nederland) graag. Daarbij mijden we steden en dorpen met hun eigen historie, kunst en cultuur niet. Bij andere gelegenheden beperken we ons tot onze meer directe woonomgeving en de natuur in onze achtertuin.
We zijn genieters, maar geen kenners.
Fotograferen is ook een van onze hobby's. We zijn geen superfotografen. Wel fotograferen we redelijk veel en vooral met veel plezier.
Sinds we enkele jaren geleden een nieuwe 300mm lens hebben gekocht, komt de natuur ook in de lens een stuk dichterbij. Met name het fotograferen van vogels is beter mogelijk en dan is het natuurlijk ook leuk om te weten wat er op die foto staat. Boeken en internet bieden daarbij uitkomst en zeker waarneming.nl, omdat je daar feedback op de meldingen krijgt.
Fotoplakboeken zijn passé, maar de behoefte om onze ervaringen en ons plezier vast te leggen, blijft. Waarom dan ook niet gedeeld? Daarom heb ik gekozen voor deze blogvorm.
We vinden het heel leuk om reacties op onze blogberichten te krijgen!

Van onze verre reizen heb ik aparte blogs gemaakt en reisverslagen van kortere reizen en vakanties in Europa breng ik vanaf 2018 onder in het blog R&R Reizen.


Geen opmerkingen: